Classy Coconut of Blue Wolf – “Bobby”

 Gazdikereső!

Bobbykánk újra gazdikereső! Sajnos első családja egy tragédia következtében lekellett, hogy mondjon róla ezáltal visszkerült hozzánk és várja új családját! Bobbyka egy aktív sportos kiskutya aki imád labdázni és sokat futni. Gyerekekkel macskákkal jól kijön de minenképpen egy aktív családban érezné jól magát ahol ő a kiskedvenc aki a kanapén allhat de mellette mindenhova mehet a gazdival hétvégente pedig nagyokat túrázna. Korából adódóan (7 hónapos) oltási programja teljes így azonnal kezdheti az iskolát is.

Amennyiben magadra ismertél e-mail címünkön egy bemutatkozó levelet követően minden további esetlegesen felmerülő kérdésre válaszolunk! 

[/vc_column_text]

Litter “C” / “C” alom

          

[/vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column]

If you are interested in one of our puppys write us a introductory letter to our e-mail – bluewolfcollie@gmail.com
Amennyiben valamelyik kölykünk felkeltette érdeklődését írjon nekünk bemutatkozóvelet e-mail címünkre – bluewolfcollie@gmail.com

[/vc_row]

Magyarországra csak ivartalanítási kötelezettséggel adunk el kiskutyát hobbi(családi kutyának) illetve sport célokra! 

Amennyiben mégis kiállítási, esetleg tenyésztési szándékkal szeretne kiskutyát vásárolni valaki kennelünkből, úgy társtulajdonosként jelentkezhet, melynek feltételeiről elérhetőségeinken tudunk további információkat adni.

Kiskutyáinkat gondos odafigyeléssel, szeretettel neveljük, külön figyelmet fordítva a kölyökkori szocializációra és az ingergazdag környezetre.

Pici korban a kölykök immunrendszere még nem védett a külső fertőző betegségekkel szemben, így számunkra igen fontos, hogy a mai legkorszerűbb fertőtlenítőt használjuk a Sagewash Sanitizer-t.

Almainkhoz kizárólag az első oltást követően fogadunk látogatókat, akik fertőtlenítve lesznek és váltáspapucsot kapnak.

Kiskutyáink 8 hetes kortól költözhetnek új otthonba 2 oltással, 4x-i féreghajtással, chippelve, kizárólag törzskönyvezetten és eü-i garanciális szerződéssel.

Amennyiben érdekel kennelünkből egy kiskutya, úgy kérlek írj nekünk egy kis bemutatkozás kíséretében: bluewolfcollie@gmail.com