AAPKK klubvacsora

All What I Dream of Blue Wolf  “Junior” a 2019-es év kiállítási sikereinek köszönhetően megkapta a Junior Club Star címet, amiért nagyon büszke vagyok rá!

Mint az utóbbi években általában, úgy tavaly is sok energiát és időt szenteltem a klub fejlődésének segítésére, melyért kaptam egy igazán jól eső elismerő plakettet. Köszönöm szépen, idén is számíthat rám a vezetőség! 🙂

Lucy eredmények

Angels Kiss of Blue Wolf “Lucy”

Január 7-én Lucy csípő röntgenfelvételen volt, ahol az eredmény tökéletes lett, azaz HD A / mentes

Január 27-én megérkeztek Lucy genetikai tesztjeinek eredményei is, amik szintén mind mentesek lettek(bár ezt szülők által is tudott volt):

CEA/NCL/TNS/SN/RS/IGS/MDR 1 és GG- N/N

Február 8-án Eindhovenben a CACIB kiállításon Kitűnő 2. lett 5 nevezett fiatal szukából!

Newton sikerei

Arctic King of Blue Wolf “Newton” indította a 2020-as évet kiállítások terén a Blue Wolf A csapatból.

01.05-én a Sopot CAC -on Kitűnő minősítést kapott fiatal osztályban.

01.11-én a Brodnica CAC -on pedig Kitűnő 3. lett szintén fiatal osztályban.

  

 

Úton Ausztráliába

Absolute Charm of Blue Wolf  “Toby” végre úton van gazdájához Louisehoz Ausztráliába. Sok sikert és hosszú, boldog éveket kívánunk!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Antoinenek, aki vigyázott Tobyra és családjával szeretetben nevelték az utazás pillanatáig!

Komárom CACIB

Október 4-én a komáromi CACIB kiállításon All What I Dream of Blue Wolf “Junior” sikeresen teljesítette a HUNGARIA JUNIOR CHAMPION címet a fiatal osztály megnyerésével! Ezzel ő lett kennelünk első champion utódja!

A felvezetést ismét köszönöm Mester Virág handlernek, emellett Andinak és Bencének is köszönöm a hétvégi felvigyázást Tökfejre, amíg én dolgoztam!